Mag-Maxx Szuperkoncentrátumok
A Mag-Maxx szuperkoncentrátumok készítésekor gondosan válogatott, vegyszermentes gazdálkodásból származó, érett, tiszta zöldségek és gyümölcsök kerülnek felhasználásra.
Koll-Maxx Gyümölcskristály Összetevőinek Egészségvédő Hatásai
Ananász
Az ananász az egyik legegészségesebb egzotikus gyümölcs, magas A-, B- és C-vitamin, folsav, kálium tartalmának köszönhetően. Emellett gyümölcssavat és jelentős mennyiségű rostanyagot tartalmaz, ezért egyes kutatások szerint az ananász jó hatással van az immunrendszer működésére, és növeli a test ellenálló képességét.
Kollagén
A kollagén a szervezet egyik legfontosabb építőeleme. Elsődleges kötőszövet és kulcsfontosságú fehérje a szervezetben, amely biztosítja a kohéziót, a rugalmasságot valamint a bőr, porcok és csontok regenerálódását. A benne található peptidek elősegítik a csontok és izmok egészségét, biztosítják az összekötést a csontozat és a lágy szövetekkel, továbbá a bőr kötőszöveteit, a porcokat, az inakat, és az izmokat.
Homoktövis
Kiemelkedő a C-vitamin tartalma, mely a citrom C-vitamin tartalmának tízszerese. A-vitamint, továbbá almasavat, mannitot, flavonoidokat tartalmaz. Szénhidrátokban, fehérjében, szerves savakban, aminosavakban és vitaminokban gazdag gyógynövény, ezekkel növelve a szervezet saját védekező képességét.
Mag-Maxx Gyümölcskristály Legfontosabb Tulajdonságai
- Magas vitamin és ásványi anyag tartalommal rendelkező alapanyagokból készülő a gyümölcskristályok.
- Egy-egy termék összeállításánál gondosan és magas szakértelemmel társítják össze az alapanyagokat, hogy azok kiegészítsék és erősítsék egymást, ezzel megvalósul az ún. szinergia=együtthatás, együttműködés.
- Speciális eljárásnak* köszönhetően a felhasznált alapanyagokban található vitaminok, makro- és mikroelemek és a biológiailag aktív összetevők döntő többsége, melyre a szervezetnek szüksége van az egészséges működéséhez megtalálható a gyümölcs és zöldségkristályokban.
* Egy előemésztést végrehajtó baktériumokkal történő oltást követően a nyersanyagot több száz bár nyomás alatt kipréselik, így a fontos hatóanyagokat elkülönítik a felesleges rostoktól. Ezután a folyamatosan alacsony hőfokon tartott gyümölcs masszát sűrítik, majd vákuumszárítás az utolsó fázis. A vákumszárítás során a légtérben minél alacsonyabb a légnyomás, a víz annál alacsonyabb hőfokon forr fel – ezért könnyű például a magashegységekben levest főzni. Ha ehhez hasonlóan csökken a légnyomást az edényben, a nyersanyag egészen alacsony hőfokon képes forrásnak indulni, így elpárolog a felesleges víz, miközben a gyümölcsök tápértéke változatlan marad. - forrás: MagMaxx
Összetevők
kollagén, ananász, homoktövis, maltodextrin (természetes csomósodásgátló kukoricából)
Allergén Információ
nyomokban zellert tartalmazhat
Napfénytől védve, száraz, hűvös helyen tárolandó!
Adagolás
Gyermekeknek naponta egy teáskanál gyümölcskristály fogyasztása javasolt, felnőtteknek 2 teáskanállal lehetőleg délelőtti órákban. A legjobb hatás akkor érhető el, ha önmagában fogyasztjuk, így a nyálkahártyán azonnal megkezdődik a felszívódás. De keverheted szénsavmentes italokba, teába, joghurtba, turmixokba reggeli zabkásába is.
Tipp
Az üveget felhasználod DIY kreatív célokra, konyhában fűszerek tárolására, és a lekvár befőzés időszakában is jól jöhet.
Tudj meg többet a fenntartható egészségedről
Szeretnél egészséges és szép barna bőrt nyáron? Olvasd el a Zöldbolt útmutatóját: Ezeket edd, ha egészséges és barna bőrre vágysz! Fedezd fel, mely ételek segíthetnek abban, hogy bőröd ragyogó és egészséges maradjon, miközben természetes módon elősegítik a barnulást.
Ha a gyerekek étkezéséről van szó, nemcsak az egészség, de a környezettudatosság is fontos. A Gyerekkonyha az egészség és a környezetvédelem jegyében cikkünk ötleteket ad arra, hogyan teheted a gyerekek étkezését egészségesebbé és fenntarthatóbbá. Tanácsokat kapsz arról, milyen ételeket válassz, hogy a kicsik is jól érezzék magukat, miközben a bolygónkra is vigyázol."
Gyártó: Mag-Maxx
Származás: Magyarország
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energia: 1390 kJ / 332 kcal
Szénhidrát: 76 g, amelyből cukrok: 34 g
Fehérje: 25,4 g
Zsír: 0,5 g, amelyből telített zsírsavak: 0,1 g
Só: 0,5 g
Kizárólag a nátrium jelenlétéből adódóan tartalmaz sót. Kizárólag gyümölcsökben és zöldségekben természetesen előforduló cukrokat tartalmaz.