100% Növényi Alapú Zöldségtatár Pástétom
A 100% növényi alapú zöldségtatár pástétom fenntartható és környezetbarát alternatívája a nagyipari húskészítményeknek.
Kiknek és miért ajánljuk ezt a terméket:
- Vegetáriánus vagy és természetes növényi szendvicskrémet keresel
- Fontos számodra az ökológiai lábnyomod csökkentése
- Húsmentes alternatívákkal bővítenéd a táplálkozásodat
- Változatos módon szeretnél étkezni
- Növényi alapú tartósítószermentes szendvicskrémet szeretnél fogyasztani
A termék hőkezeléssel készül, tartósítószermentes, így természetes és egészséges zöldségkrémet fogyaszthatsz étkezéseidhez. További főzést nem igényel, közvetlenül kenyérre kenhető vegetáriánus termék. Vidd magaddal kirándulásra, tartalékolj belőle otthon váratlan vendégváró falatokhoz.
Összetevők: Sterilizált bab (30%) (vörös bab, ivóvíz, cukor, étkezési só, antioxidáns: kalcium-dinátriumetilén-diamin-tetraacetát), Növényi olaj (repce), Fűszerkészítmény (keményítő, szójaliszt, szójafehérje, sűrítőanyag: Euchema moszat, guargumi, cukor, módosított keményítő, szárított fokhagyma, fűszerkivonatok), Paprika (4%), Babhüvelyek (4%), Sárgarépa (4%), Zöldborsó (4%), Kukorica (4%), Szárított-pirított vöröshagyma (1,5%) (szárított vöröshagyma, növényi olaj (repce)), Étkezési só, Módosított burgonyakeményítő, Fűszerkészítmény (szárított fokhagyma, sűrítőanyag: xantángumi, fűszerek, fűszerkivonatok). Tejet és tojást tartalmazhat.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz.
Átlagos tápérték tartalom 100 g kész termékben:
Energia: 856 KJ/207 Kcal Zsír: 15,5 g – melyből telített zsírsav: 1,6 g Szénhidrát: 11,0 g – melyből cukrok: 3,7g Fehérje: 3,9 g Só: 1,4 g.
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hónap, év) száraz, napfénytől védett helyen 0-28°C közötti hőmérsékleten tárolva. Felbontás után hűtőben tárolva 2 napig fogyasztható.
Előállítja és forgalmazza: Hamé Hungária Kft., Cím: 2900, Komárom Damjanich J. u. 25.
Nettó súly: 105 g, Bruttó súly: 111 g
Tudj meg többet a ökotudatos élelmiszerekről!
Felfedeznéd a húsmentes étkezés sokszínűségét és megtudnád, hogyan adhatsz új esélyt a lejárt élelmiszereknek? A Zöldbolt két friss cikkében mindenre választ kapsz! Az "A húsmentesség színei" cikk gazdag ízvilágot és egészséges alternatívákat kínál a húsmentes étkezéshez, miközben az "Adj még egy esélyt a lejárt élelmiszereknek" cikk praktikus tanácsokkal szolgál arra, hogy hogyan csökkentheted a konyhai pazarlást, újrahasznosítva még a lejárt szavatosságú termékeket is. Ezek a cikkek nemcsak a környezettudatosságra ösztönöznek, de új perspektívát is nyújtanak az étkezési szokásainkra nézve.