Zöldség alapú Paradicsomos Pástétom
A 100% zöldség alapú paradicsomos pástétom fenntartható és környezetbarát alternatívája a nagyipari húskészítményeknek.
Kiknek és miért ajánljuk ezt a terméket:
- Vegetáriánus vagy és természetes növényi szendvicskrémet keresel
- Fontos számodra az ökológiai lábnyomod csökkentése
- Húsmentes alternatívákkal bővítenéd a táplálkozásodat
- Változatos módon szeretnél étkezni
- Növényi alapú tartósítószermentes szendvicskrémet szeretnél fogyasztani
A termék hőkezeléssel készül, tartósítószermentes, így természetes és egészséges zöldségkrémet fogyaszthatsz étkezéseidhez. További főzést nem igényel, közvetlenül kenyérre kenhető vegetáriánus termék. Vidd magaddal kirándulásra, tartalékolj belőle otthon váratlan vendégváró falatokhoz.
Összetevők: ivóvíz, sterilizált bab 32% (fehér bab, ivóvíz, étkezési só, antioxidáns: L-aszkorbinsav), növényi olaj (repce), paradicsompüré (7%), fűszerkészítmény (keményítő, szójaliszt, szójafehérje, sűrítőanyag: Euchema moszat, guargumi, cukor, módosított keményítő, szárított fokhagyma, fűszerkivonatok), paradicsom (5%), napraforgómagok, módosított burgonyakeményítő, étkezési só, szárított fokhagyma (0,4%), szárított bazsalikom, szárított oregánó (0,25%), szárított paprika (0,1%). Tejet és tojást tartalmazhat.
Átlagos tápérték tartalom 100 g kész termékben:
Energia: 925 kJ/223 kcal
Zsír: 16,5 g amelyből telített zsírsavak 1,7 g
Szénhidrát 12,0 g, amelyből cukrok 4,4 g
Fehérje 4,6 g
Só 1,5 g
Fogyasztás előtt felkeverendő!
Minőségét megőrzi: a csomagoláson jelzett időpontig (nap, hónap, év) száraz, napfénytől védett helyen 0-28°C közötti hőmérsékleten tárolva. Felbontás után hűtőben tárolva 2 napig fogyasztható.
Előállítja és forgalmazza: Hamé Hungária Kft., Cím: 2900, Komárom Damjanich J. u. 25
Nettó súly: 105 g, Bruttó súly: 111 g
Tudj meg többet a ökotudatos élelmiszerekről!
Felfedeznéd a húsmentes étkezés sokszínűségét és megtudnád, hogyan adhatsz új esélyt a lejárt élelmiszereknek? A Zöldbolt két friss cikkében mindenre választ kapsz! Az "A húsmentesség színei" cikk gazdag ízvilágot és egészséges alternatívákat kínál a húsmentes étkezéshez, miközben az "Adj még egy esélyt a lejárt élelmiszereknek" cikk praktikus tanácsokkal szolgál arra, hogy hogyan csökkentheted a konyhai pazarlást, újrahasznosítva még a lejárt szavatosságú termékeket is. Ezek a cikkek nemcsak a környezettudatosságra ösztönöznek, de új perspektívát is nyújtanak az étkezési szokásainkra nézve.