Konyhai komposztáló - A környezetbarát megoldás
Kezdjük az alapoknál: Bokashi komposzt starter
A konyhai komposztáló anaerob (azaz a levegő jelenléte nélküli) előkomposztálási folyamatra lett kitalálva. Az anaerob komposztálási folyamat elindításához a Bokashi komposzt starter szükséges!
A Bokashi komposzt starter használatával minőségi komposztot készíthetsz
A Bokashi komposzt starter egy olyan természetes segédanyag, amely Probiotikus Mikroorganizmusok által fermentált gabonakorpából áll, melynek segítségével a konyhai hulladék anaerob körülmények között tápanyagokban és jótékony hatású mikroorganizmusokban gazdag komposzttá alakul. Ez a kiváló minőségű komposzt segít kialakítani és fenntartani a talaj mikrobiológiai egyensúlyát, valamint értékes tápanyagokkal és bioaktív anyagokkal látja el a növényeket, akár a kiskertben, akár a virágládában.
Mitől különleges a Bokashi Organko 2?
A Bokashi Organko 2-t 2019-ben Red Dot Design Award díjjal tüntették ki. A díjat egyrészt a funkciója miatt ítélték oda, vagyis azért, mert "a konyhai szerves hulladék gyűjtését és felhasználását segíti elő; és a starter segítségével fermentálja a hulladékot, amely később természetes trágyaként és tápoldatként felhasználható".
100% válogatott ÖKO termékek
3000+ termék azonnal, raktárról
Segítünk eligazodni a zöld életmódban!