Allergén információ: A termék dióféléket feldolgozó üzemben készül.
A csicseriborsót krémlevesekhez, pástétomokhoz, de humuszkrém készítéséhez is fel lehet használni, valamint egészben főzve köretként, egytálételek alapjául is szolgálhat. Fűszerezéséhez vöröshagyma, petrezselyem, majoranna, paprika, borsikafű, szójaszósz ajánlott.
A csicseriborsó az egyik legősibb élelmiszer, már 8000 éve is termesztették is fogyasztották.
A csicseriborsó élelmi rostokban gazdag, így támogathatja emésztésünket. Rostos ételek fogyasztása amellett segítheti a megfelelő anyagcserét, fontos szerepet játszik a vércukorszint szabályozásában. A csicseriborsó bőségesen tartalmazhat karotint, B1-, B6- és E-vitamint, az ásványi anyagok közül pedig vasat, magnéziumot és cinket. Magas folsavtartalma miatt fogyasztása ajánlott kismamáknak.
Gluténmentes üzemben csomagolva.
100% válogatott ÖKO termékek
3000+ termék azonnal, raktárról
Segítünk eligazodni a zöld életmódban!