A szirupgyártás folyamata: A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten elkeverik. Az enzimek a hosszú keményítőmolekulákat kisebbekre bontják. Mechanikus szűrés során a nedvet elválasztják az oldhatatlan anyagoktól, majd melegítéssel sűrítik a szirupot, mely így kerül a flakonokba.
Felhasználása: cukor és méz helyettesítésére. Tea és kávé valamint sütemények, szószok, szörpök, italok édesítéséhez. Tejtermékek és gabona alapú, növényi tejitalok, növényi tejdesszertek ízesítésére is alkalmas.
Összetevők: rizsliszt*, víz
* Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból származó bio termék.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
100% válogatott ÖKO termékek
3000+ termék azonnal, raktárról
Segítünk eligazodni a zöld életmódban!