Magas rosttartalma miatt megakadályozza a vércukor növekedését, és szabályozza annak szintjét. Kutatások szerint napi egy csészényi sárgaborsó fedezi a roszszükségletünk több, mint felét, valamint a napi ajánlott kálium 20-30 %-át. Az izoflavin nevű természetes növényi vegyület, pedig csökkenti a mell- és prosztatarák kialakulásának esélyét.
A Világ legegészségesebb ételei közé tartozó borsót teljesen érett állapotában takarítják be, hogy végül szárításra, tisztításra és hántolásra kerüljön, melynek köszönhető, hogy teljesen megtartja az értékes ásványi anyagokat és vitaminokat.
Átlagos tápérték 100 g termékben*
Energia (kJ/kcal) : 1370 / 327
Zsír : 1,5 (g)
amelyből telített zsírsavak : 0 g
Szénhidrát: 43 (g)
amelyből cukrok: 5,1 (g)
Élelmi rost: 23 (g)
Fehérje: 22 (g)
Só: 0,01 (g)
100% válogatott ÖKO termékek
3000+ termék azonnal, raktárról
Segítünk eligazodni a zöld életmódban!