Kiválóan alkalmas krémek, pudingok, zselék készítésére, valamint süteményekbe, kenyerekbe, péksüteményekbe, a tészta állagának javítására.
Az útifű maghéj fogyasztása hasznos az emésztőrendszer számára, ugyanis az útifű maghéj rosttartalma rendkívül magas, így nyugtatja és tisztítja a bélrendszert (az útifűmaghéj alkalmazható puffadás, székrekedés, hasmenés ellen is).
Az útifű maghéj egy meglehetősen sokszínű konyhai alapanyag, számtalan útifűmaghéj recept elkészítéséhez egyszerűen használható. Olyan útifű maghéj receptek készítését ajánljuk kezdőknek is, mint például a gabonaliszt-mentes útifű maghéj kenyér, vagy a gluténmentes útifűmaghéj sütemények. Az utifűmaghéj használható zselésítő anyagként különféle zöldségfasírtokhoz, vagy akár húsos fasírtok összetapasztása során, azonban a reggelihez adva is elfogyasztható az útifű maghéj, például egy zabkásában elkeverve.
100% válogatott ÖKO termékek
3000+ termék azonnal, raktárról
Segítünk eligazodni a zöld életmódban!