Manju fermentált vitalizáló ital - 500 ml
A Manju fermentált vitalizáló ital egy természetes, probiotikumokban és antioxidánsokban gazdag ital, amely különleges fermentációs eljárással készül a test vitalizálása és az energiaszint növelése érdekében.
A Manju fermentált vitalizáló ital egy aranyszínű folyadék, a benne lévő antioxidáns, bioaktív és ásványi anyagok sokasága miatt vitalizáló hatású, mely az egészségre kiemelten jótékony hatással bír. Összetételénél fogva az emberi szervezetben nagyon könnyen felszívódik.
A Manju ital alapját válogatott, organikus összetevők képezik, köztük barnarizs és papaya, amelyek a fermentáció során értékes bioaktív hatóanyagokká alakulnak. Ez az ital hozzájárulhat az immunrendszer erősítéséhez, az emésztés támogatásához, és természetes módon növelheti a szervezet ellenálló képességét.
Felhasználási javaslat
A Manju fermentált ital napi ajánlott adagja 10-20 ml, amelyet étkezés előtt vagy után, vízzel hígítva érdemes fogyasztani. Rendszeres használat mellett a Manju ital segíthet az immunrendszer erősítésében, az emésztés javításában és az általános vitalitás fokozásában.
Ajánlott alkalmazása:
- naponta 2 x 10 ml - megelőzésre
- naponta 3 x 10-20 ml - enyhébb betegségek esetén
- naponta 3 x 15-25 ml - súlyosabb betegségek esetén
A Manju hidegen és melegen, ételben vagy kedvenc italodban, vagy tisztán egyaránt fogyasztható.
Manju ital előnyei
A Manju fermentált vitalizáló ital gazdag antioxidánsokban és probiotikumokban, amelyek természetes módon támogathatják az egészséget. Az egyedi fermentációs eljárás során olyan bioaktív hatóanyagok keletkeznek, amelyek segíthetnek a sejtek védelmében, a bélflóra egyensúlyának megőrzésében és az energiaszint növelésében. A Manju ital fogyasztása ideális választás az immunrendszer erősítésére és az egészségtudatos életmód támogatására.
Mi az a Manju?
Manju, a zöld papaya. A „Manju” név az értékes zöld papayáról származik, amelyet Japánban a „tízezer éves dinnye” néven ismernek. A világon sehol máshol nem él több százéves ember, mint a Japántól délnyugatra fekvő Okinawa-szigeteken. Ők gyógyszerként használják a növényeket az étrendjükben, például a zöld papayát. Ennek a gyümölcsnek az erejét és más értékes összetevőket egy összetett folyamat során egyesítik a Manju nevű erjesztett italban.
Milyen hatással van a Manju fermentációs ital a bélrendszerre?
A Manju segít egyensúlyba hozni a bélben lévő baktériumkörnyezetet. Ez egészségesebb bakteriális kolonizációhoz vezet, és hozzájárul az erősebb immunrendszerhez. A Manju tehát egyfajta revitalizáló, stresszoldó és kiegyensúlyozó hatású bármilyen egyensúlyzavar esetén!
Természetesen a Manju bevitelét tudatosan mikrobiom-barát, a bélrendszer működését támogató étrendnek is kísérnie kell.
Összetevők
Összetevők: Víz (65%), rizskorpa (12%), teljes őrlésű rizs (10%), friss papaya (8%), tengeri moszat (5%).
Tápértékek (100 ml-re)
kalóriaérték 0 kJ/0 kcal,
zsír <0,1
szénhidrát <0,1 g
fehérje <0,1 g
só <0,01 g.
Kiszerelés
Kiszerelés: 500 ml-es üveg, amely elegendő egy hónapra való rendszeres használatra.