Tatár hajdina tea áfonya-vanília ízesítéssel.
Összetevők: tatár hajdina mag, áfonya, aroma.
Elkészítési javaslat: egy teáskanál teát öntse le 0,2 l forró vízzel, a kioldódási idő 3-5 perc. Egy adag tea 2-3 alkalommal újrafőzhető
Tárolás: Hűvös, száraz helyen
A koffeinmentes Sobatea bármelyik időszakában fogyasztható, ezért is neveztük el 24 Tea-nak! A koffeintartalmú italokkal ellentétben a Sobatea egyedülállóan nyugtató és összpontosítást javító hatásával, emellett az alvási ciklust sem borítja fel.
Japánban és Ázsia más részein a Sobatea nemcsak a kellemes ízéről, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásáról is híres, többek között a vércukorszint szabályozásában és az emésztésben is segítséget nyújthat.
A hajdina számos tápláló és jótékony hatással rendelkezik, amelyek nagyszerű háttértet nyújtanak az egészséges életmód betartásához:
Segíti hidratálni és serkenteni az anyagcserét
Kihajtja a felesleges folyadékot és méreganyagokat (detox hatás)
Csökkenti a glükóz koncentrációját a szervezetben, segít a cukorbetegség kezelésében
Természetes katekint tartalmaz, amelynek a fogyásra való pozitív hatását klinikai vizsgálatok bizonyítják
Számos antioxidánst és vitamint tartalmaz, amelyek serkentik az immunrendszer működését, javítják az emésztési funkciókat, megszüntetik a puffadást és a székrekedést
Csökkenti a vérnyomást és a koleszterint
Megelőzheti a veseproblémákat
ASobateának többféle típusa létezik, mi ezek közül hosszas tesztelés után találtuk meg az igazán tökéletes repörkölt tatárhajdinamag granulátumot, amelynek autentikus aranybarna színe és erőteljes aromája biztosítja a mi egyedi Sobateánk különleges ízvilágát.
Az instant teák természetes alternatívája, amely háromszorifelöntésnek köszönhetően sokkal kevesebb hulladékot termel.
Hogyan főzzük a Sobateát?
Forralj fel vizet közel 100°C hőmérsékletre - ami ideális az illat és az íz kibontakozásához.